В данном разделе вы можете оставить и ознакомиться с отзывами о нашей продукции, которую приобрели.


 

 

Комментарии   

0 #86 Михаил 25.03.2018 22:08
Добрый день.

Коптильня COSMOGEN CSFE-2000











С уважением, Папека Михаил Григорьевич
г.Градижск
Цитировать
0 #87 Евгений 28.04.2018 14:46
Технологічний процес копчення ковбас в термодимової камері з нержавійки
cosmogen csh -1300 inox !!!

Сушка
40-60 хв, обдув на макс 50-55 градусів
- потім пускаємо дим , в цілому достатньо 1 год, я зазвичай включаю подачу повітря на компресорі майже на максимум і заправляю повний димогенератор , інколи ( залежно від кольору) добавляю іще трохи
Швидкість вентиляторів орієнтовно 3,5 , температура 87-90 градусів
(85-87 в ідеалі , тоді низ батонів не сушить, але займе трохи довше часу) при 90 інколи низ батонів пересушує трохи , не зважаючи що вішаю на самий верх і шо є вода під тенами)
- також можливий варіант коптити при температурі 55 градусів 1 год , а потім після цього уже при 85-90 градусів доводити до готовності , пробував теж добре виходить тільки займає більше часу
- доводимо до готовності 68-70 градусів у середині батонів
так і в кінці перевіряю різні батони з різних сторін , якщо готові швидке охолодження у холодній воді . На ніч в холодильник і на наступний день можна сказати що продукт готовий .
Шибер при сушці відкритий , при коптінні закриваю орієнтовно на половину.
























З повагою Євген Почеп.


Randers (Данія)
Цитировать
Добавить комментарий

Защитный код
Обновить